Amanda de Gast

Beeldend kunstenaar

Amanda is docente Beeldende Vorming en heeft een eigen onderneming: Creatastisch. Bij Creatastisch geeft zij workshops, cursussen en feestjes op creatief gebied, niets is gek genoeg! Amanda wil anderen stimuleren in het vinden en ontwikkelen van zijn/haar creativiteit. Sinds 2017 geeft zij ook workshops voor KLEURinCULTUUR en is zij van alle markten thuis: tekenen, schilderen en handvaardigheid. Tijdens haar workshops werkt ze aan de hand van thema’s, technieken, beeldaspecten/beeldende begrippen. De lessen zijn heel uiteenlopend: van het maken van een portrettekening tot aan een beeld bouwen van gips. Tijdens de workshops vindt ze het belangrijk om gevoelens, ervaringen te kunnen uitdrukken met beeldende vorming en hiermee te communiceren en reflecteren.
In 2018 is zij coördinator voor KLEURinCULTUUR van het naschoolse programma voor alle de Brede Scholen in Almere. Zij doet dat in goed overleg met de kinderopbouwwerkers van De Schoor, die de kinderen agogisch begeleiden.

Amanda is verslaafd aan thee & yoga! Zomer, winter, dag of nacht, overal drinkt zij thee en haar yogamatje, die neemt zij (bijna) overal mee naar toe.

Website: www.creatastisch.nl

Terug naar overzicht

Geïnteresseerd?

Heb je activiteiten aan te bieden of wil je inschrijven voor een activiteit?
Neem contact op met KLEURinCULTUUR.

Telefoon: 06 - 48040138
E-mail: info@kleurincultuur.com