Shanna Goedhart

Beeldend kunstenaar

Shanna houdt van kunst! En om die reden wil zij haar passie graag delen met de kinderen om haar heen. Kinderen zijn mensen in hun puurste vorm. Lekker eerlijk en met een heerlijk magisch denkvermogen. Shanna ziet kunst als een communicatie middel. Kunst begint daar waar de macht van het woord stopt.
Haar voorkeur gaat uit naar 3D maar 2D vindt zij ook prima! Van materialen kan zij niet afblijven en heeft door de jaren heen zo een aanraaktik ontwikkeld. Vandaar dat haar beeldende werken sterk verschillen in soorten materiaal.
Nieuwe materialen , snufjes en prulletjes hebben haar altijd gemotiveerd om haar grenzen te verleggen. Wat niet bestaat kan nog ontstaan. Je hebt alleen geloof en motivatie nodig. Met die insteek verzorgt zij haar lessen en workshops.

Shanna vindt zwemmen meer dan heerlijk. Als niemand kijkt doet zij altijd eventjes alsof zij een waterballerinaatje is. Ook mag Shanna als zij op het zebrapad loopt alleen op de witte strepen lopen dit is een regel met haarzelf van kinds af aan.

Terug naar overzicht

Geïnteresseerd?

Heb je activiteiten aan te bieden of wil je inschrijven voor een activiteit?
Neem contact op met KLEURinCULTUUR.

Telefoon: 06 - 48040138
E-mail: info@kleurincultuur.com